Wie is Christel ?


Mijn naam is Christel van Loon
en ik deel je graag mijn persoonlijk levensverhaal.

Ik ben geboren in Turnhout, de Kempen als oudste van drie meisjes in totaal. Toen ik 9 jaar oud was, zijn mijn ouders uiteen gegaan. Het werd een heuse vechtscheiding waardoor de zusjes ook uit elkaar getrokken zijn. Ik ben opgegroeid samen met mijn middelste zusje bij mijn papa en de jongste is opgegroeid bij mijn mama. Deze gebeurtenis heeft een impact gehad op mijn leven..

Ik was nog maar net getrouwd of mijn papa stierf op zijn 57ste levensjaar. Voor mij voelde dit aan alsof ik beide ouders verloor. Met mijn mama was het contact al lang verbroken. Samen met mijn partner heb ik daarna een prachtige wellnesszaak opgebouwd en hebben we ons volledig gesmeten op het ondernemerschap. Toen ik 30 jaar werd, kwam mijn moederinstinct naar boven en hebben we twee fantastische zonen gekregen.

Mijn jongens waren 3 en 6 jaar oud toen mijn partner ons gezin inruilde voor een ander. Van succesvolle, zelfstandige ondernemer en mama naar plots een alleenstaande mama van twee kleine kindjes zonder werk. Daardoor hebben we een bewuste keuze gemaakt om te verhuizen naar Limburg. We hebben daar opnieuw een thuis gevonden ookal dachten vele dat ik terug naar de Kempen zou komen.

Ik herinner mij nog goed dat ik op mijn 18de het boek " Je kunt je leven helen " van Louise Hay had gekocht. Het is echter in de boekenkast blijven staan en pas na mijn scheiding heb ik het boek er terug uitgepakt en gelezen. Dit was het begin voor mij op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn opleiding als diëtiste ben ik mij ook verder gaan bijscholen als schoonheidsspecialiste, kleurstyliste, relatiecoach, lifecoach en loopbaanbegeleider. Ongetwijfeld vergeet ik er nog een aantal. Ik was, en ben nog steeds, enorm leergierig en creatief en wou zoveel mogelijk ontdekken omdat ik mijn ware passie niet onmiddelijk terug vond in mijn werk voor een baas.

Relaties, werk en een bore-out zijn de rode draad door mijn leven. Echter dankzij de periode van bore-out ben ik gaan voelen naar wie ik nu eigenlijk in wezen was. Het ontbrak mij enorm aan zelfliefde en zat vol complexen. Ik was dan ook volledig gericht op de buitenwereld en negeerde alles wat binnen in mij leefde. Hoog tijd om dat te veranderen. In 2017  heb ik het certificaat voor 'Heal your life ' teacher/workshopleader en lifecoach behaald en hierdoor ben ik begonnen met mijn eigen coachingpraktijk.

Ik heb vele uitdagingen in het leven gekend, als kind was ik heel gevoelig maar was toen nog helemaal niet bekend met HSP. Verdriet, verlatingsangst, overlijden, scheiding, werk zoeken en er alleen voor staan met twee kinderen hebben mijn leven enorm ver-rijkt. 

Ik vertel mijn verhaal maar met één doel en dat is dat het jou kan inspireren. Om te groeien in het leven, krijg je uitdagingen op je pad en het is aan jou om te beslissen wat je er mee doet. Iedere vrouw heeft het in zich. Dankzij mijn ervaringen en uitdagingen heb ik veel geleerd en heeft het mij ontzettend veel verder in het leven gebracht. Vandaag de dag ben ik gelukkig, werk ik met passie en plezier en geniet ik van elk moment in het leven. Ik heb een goeie band met mijn ex-partner en vader van mijn jongens én mijn moeder is ook terug in mijn leven. Dankbaar voor alles in mijn leven.

Wat er gebeurt, kan je niet veranderen
maar wel hoe je op de gebeurtenissen reageert.
Onthou dat je altijd een keuze hebt
en jij alleen kan die keuze maken !

Wil jij ook elke maand als eerste de inspiratiebrief ontvangen met talrijke tips, info en de agenda ?

Privacybeleid