Lifecoaching

Waarom zou je lifecoaching volgen?


Lifecoaching is voor jou bedoeld als...

- je de verantwoordelijkheid over je leven wil nemen -

- je openstaat voor verandering -

- je beseft dat grootsheid buiten je comfortzone valt -

- je de eerste stap wil zetten -

- je je kwetsbaar durft openstellen -

- je grenzen durft aangeven - 

- je accepteert dat fouten maken helemaal oké is -

- je wil groeien op vlak van relaties, gezondheid, werk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit - 

- je méér balans wil krijgen tussen privé en werkvlak -

- je méér rust en helderheid wil krijgen in je leven -

- je wil leren houden van jezelf -

- je je zelfvertrouwen wil vergroten -

- je bewust wordt dat uitdagingen ook opportuniteiten kunnen worden -Let's meet
Let's meet

Laat ons elkaar eerst ont-moeten bij een kopje thee of koffie.

Indien je te ver woont, kan deze ook doorgaan via een zoommeeting.

In dit gesprek kan ik naar jouw verhaal luisteren en samen kunnen

we bespreken op welke manier ik jou het beste kan ondersteunen.

Ongedwongen - transparant - empatisch


Ik volgde voor het eerst een workshop bij Christel en hierdoor leerde ik direct een aantal leuke, nieuwe mensen leren kennen. Ik voelde me voor het eerst in lange tijd begrepen en niet alleen op deze wereld.

Christel weet al snel een gevoelige snaar te raken maar op een goede manier. Ze gaat aan de slag met je persoonlijk verhaal waardoor ze je al snel uit je comfortzone kan halen zonder over je grenzen te gaan. Dikke dankjewel !

Astrid Rennen

uit Sint-Truiden

Ik heb bij Christel al veel gevolgd  en steeds groei ik een klein beetje meer op persoonlijk vlak.

Onlangs heb ik de workshop " Vergroot je zelfvertrouwen door méér zelfliefde " gevolgd en er was al snel verbinding met de andere dames. Er werd veel gedeeld die enorm herkenbaar en leerrijk waren. Opnieuw heel veel opgestoken van de kennis die Christel met ons deelde.

Mieke  Anthoni

uit Herk-de-Stad

Christel haar coachings voelen heel vloeiend en natuurlijk aan. Je hebt niet het gevoel dat je een vragenlijstje moet afgaan. Ze heeft een scherp oog voor detail waardoor ze veel uit je houding en lichaamstaal haalt.

Ik heb indertijd toen ik een coachingtraject bij Christel volgde, veel nieuwe inzichten gekregen en pluk er nog altijd de vruchten van.

Dus aarzel niet en maak een afspraak. Je haalt er altijd voordeel uit want je doet iets voor jezelf!

Wendy Ceulemants

uit Sint-Truiden


Gratis freebie en masterclass

 voor jou!

Meer zelfvertrouwen
Meer zelfvertrouwen

GRATIS FREEBIE

10 stappenplan 

" Meer zelfvertrouwen en

 minder twijfels "

De ene persoon is uitbundig, zelfverzekerd en neemt snel initiatief. Terwijl anderen liever op de achtergrond blijven , zich niet zo goed in hun vel voelen, eerder wat schuw en verlegen zijn en moeilijk kunnen opkomen voor zichzelf. Hierdoor twijfelen ze enorm aan zichzelf en anderen.

Iedereen heeft dromen en wensen maar daardoor ga je ook te maken hebben met uitdagingen in je leven. Deze uitdagingen kan je aangaan door concrete stappen te zetten die jou in de actiemodus gaan zetten. Anderen blijven eerder terplekke trappelen omdat ze maar in de twijfelmodus blijven. Zo gaat er natuurlijk niets veranderen en komen hun dromen en wensen ook niet uit.

Met dit 10 stappenplan wil ik jou dat extra duwtje in de rug geven zodat je van twijfelmodus overgaat naar actiemodus. Hierdoor gaat jouw zelfvertrouwen enorm groeien.

Leer manifesteren
Leer manifesteren

GRATIS MASTERCLASS

" Leer in 3 stappen te manifesteren "


In deze masterclass reik ik je in 3 stappen aan hoe jij kan manifesteren waar je van droomt. Stap voor stap word je in deze masterclass duidelijk uitgelegd hoe je te werk gaat.


Je krijgt deze opname via WE transfer in je mailbox waardoor jij op je eigen tempo hier naar kan kijken. Heb je nog vragen daarna, kan je deze gerust naar mij mailen via het contactformulier.

Minder stress
Minder stress

GRATIS FREEBIE

" 20 tips om minder stress 

te krijgen "


Stress is een reactie van het lichaam op uitdagende situaties, waarbij het zowel fysieke als mentale spanningen ervaart. Het kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals werkgerelateerde druk, persoonlijke problemen, gezondheidsproblemen, financiële zorgen, enzovoort. Stress activeert het "vecht-of-vlucht"-mechanisme van het lichaam, wat oorspronkelijk bedoeld is als een beschermingsmechanisme om snel te kunnen reageren op gevaarlijke situaties.

Kortdurende stress kan nuttig zijn omdat het ons helpt om alert te blijven en effectief te reageren op uitdagingen. Echter, wanneer stress langdurig aanhoudt en niet goed wordt beheerd, kan het schadelijk zijn voor de gezondheid en het welzijn. Chronische stress kan leiden tot een reeks negatieve gevolgen. 

Het is belangrijk om stress onder controle te houden omdat langdurige stress de kwaliteit van leven kan verminderen en de kans op ernstige gezondheidsproblemen kan vergroten. Door stress te beheersen, kun je je veerkracht vergroten en beter omgaan met uitdagingen. 

Ik geef je 20 tips mee en hoop van harte dat je al minstens met 1 tip aan de slag gaat .

Privacybeleid