Aromatherapie

Aromatherapie

Een aantal jaren geleden heb ik de kracht van essentiële oliën mogen ontdekken en sindsdien zet ik deze ook in bij mijn coachingsessies. Als je bij mij in de praktijk komt, zal het je onmiddelijk opvallen hoe lekker het hier altijd ruikt. Ik heb dan ook in huis op verschillende plaatsen een diffuser staan zodat ik zeker ben van een zuivere lucht met heerlijke geuren uit de natuur. Wist je dat statistieken aantonen dat de luchtkwaliteit voor 72% ondermaats is !

Aromatherapie is een zachte en tergelijkertijd krachtige manier om je te ondersteunen in het balanceren van je emoties. Door dagelijks een aromaroller te gebruiken, kan je al snel de werking ontdekken.

Ik werk enkel met 100 % essentiële oliën zodat je het beste resultaat hebt.

Lees jij wel eens de etiketten op producten ? Als je alleen al het woordje ' parfum ' tegenkomt, moet je weten dat dit eigenlijk een verzamelnaam is van héél veel ingrediënten die schadelijk zijn.

Wist je dat als vrouwen zich s'morgens op de badkamer verzorgen en make-up aanbrengen, al 80-300 schadelijke stoffen hebben opgenomen via de huid !

Ikzelf ben sinds een aantal jaren bewust bezig met een ' Low tox lifestyle ' d.w.z. dat ik enkel producten gebruik die zo natuurlijk mogelijk zijn waardoor ik zeker ben dat mijn huisdieren veilig met hun pootjes over de vloer kunnen lopen en mijn kinderen en ik kunnen genieten van een goede gezondheid. 

Je kan gratis lid worden van mijn Facebookgroep ' Low tox lifestyle met Christel '

Ningxia Red of ons rood goud is een superlekkere, fruitige drank die je dagelijks ondersteunt. De goijbess uit de provincie Ningxia wordt hiervoor gebruikt en dankzij de pulp wordt je bloedsuiker in balans gebracht.

Een drankje dat je op verschillende manieren kan drinkgen. Je kan de dag beginnen met een klein shotje te drinken of je kan het aanlengen met water en een paar druppeltjes essentiële olie van onze + lijn.

Ningxia Red bevat extract van  goijbessen, bosbessen, appelbessen, kersen, granaatappels, pruimen, stevia, druivenpit, vanille, sinaasappel, yuzu, citroen en tangerine.

Kom eens langst en ik trakteer jou graag op een glaasje Ningxia Red.

2 jaar nam ik antidepressiva. Maar ik wilde niet meer.. kon het anders? kon ik wel zonder? Ik zat met zoveel stress, kreeg mijn hoofd maar niet leeg. Christel introduceerde me in de wereld van de oliën. En ja, ik was geïnteresseerd, wilde het wel eens "proberen". Lavendel en stress away.. wat ging dat geven?  Met een open geest begon ik met de starterskit en niet lang daarna voelde ik effect. Het gaf me ondersteuning in mijn gevoelens, ik voelde weer rust. Nu, 4 maand later, neem ik geen medicatie meer maar ik blijf wel trouw aan mijn olietjes. Christel gaat ook echt een gesprek met je aan, voelt wat je nodig hebt, en geeft advies bij de verschillende olietjes. Mijn man zei onlangs: " ga je u drugs nog is nemen?" Grappig, want ja, ik ben verslaafd, maar dan wel op een 100% natuurlijke manier. Bedankt Christel om me mee te nemen in de aromakracht van de olietjes. Ik ben je hier heel dankbaar om, en kan het alleen maar verder aanbevelen.

Christine Sergeant uit Halle

Wil jij méér weten over ' Low tox lifestyle ' ?

Vraag hieronder de gratis Ditch & Switch vragenlijst.

Daarna heb je de mogelijkheid om via zoom of

bij mij thuis in Hasselt samen de vragenlijst te overlopen.

Ik geef je graag mijn tips en advies mee hoe jij 

ook aan een 'Low tox lifestyle ' kan beginnen.


Privacybeleid