Affirmatiekaartjes " IK BEN HET WAARD "

Prachtige set affirmatiekaarten bestaande uit 41 handbeschilderde kaartjes met positieve en krachtige zinnen om je te ondersteunen naar méér zelfvertrouwen en zelfliefde. Een lief kadootje voor jezelf of je dierbare. Verpakt in een doorschijnend zakje met gedroogde rozenblaadjes en GRATIS een 5ml gevuld aromarollertje want jij verdient dat !

Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken. Persoonlijk of zakelijk, individueel of in groep. Je kunt het voor jezelf gebruiken door elke dag een kaart te trekken of wanneer je daar behoefte aan hebt. Sta af en toe stil bij de affirmatie. Voel wat bij jou past. In groep zijn de kaarten geschikt om een gesprek in gang te brengen. Er kan ook meer inhoud en diepte komen in een gesprek. De affirmatie en de kleurencombinaties zullen jou brengen wat je op dat moment nodig hebt.

Het mooie aan affirmaties is dat ze elke keer dat je ze herhaalt, versterkt worden. Zet een kaartje op een opvallende plek in huis, gebruik ze om te mediteren, neem een kaart mee op pad of leg er eentje onder je kussen bij het slapen gaan. Blijf volhouden, het duurt soms even voordat je een verandering gewaar wordt.

30,00 €
Prijs Incl. BTW exclusief verzendkosten excl. BTW 24,79 €
PrivacybeleidCookiebeleid